Jensen & Kompagni ApS har lavet journalistik siden 1997. Vi er en lille journalistisk virksomhed, der i 18 år har fortalt historier fra virkeligheden. På radio, tv og film såvel som papir. I stigende grad i direkte samspil med kunder i form af undervisning, rådgivning, ordstyreropgaver og foredrag. Fokus er primært på medier, både medieindhold, journalistik, økonomi og strukturer.

Jensen & Kompagni er startet og ejet af Lasse Jensen, som i næsten 14 år var redaktør, vært og producent på mere end 700 udgaver af P1's mediemagasin Mennesker og medier. I efteråret 2014 valgte Lasse Jensen at sige farvel til radioprogrammet og koncentrere sig om andre opgaver, herunder en ugentlig medieklumme i Dagbladet Information, hvor han også bidrager med andre artikler om medieforhold. Lasse Jensen er medlem af kulturministeriets Public Serviceudvalg og The Advisory Board på centret for journalistikforskning på Roskilde Universitet, hvor han tidligere har undervist i journalistik. Han har været aktiv i dansk journalistik siden 1965 som reporter, udenrigskorrespondent og chef – både på DR og TV2. Han er en flittigt brugt foredragsholder og ordstyrer.

jensenmedia Lasse Jensen
Fotograf: Sigrid Nygaard
Jensen & Kompagni har siden 1998 produceret mere end 25 film med fortællinger fra virkeligheden – både enkeltstående dokumentarfilm og serier til DR, TV2 og andre tv-stationer.

Omlægning

Mennesker & MedierFalderebet, Film & TV findes under Arkiv i menuen i toppen.

 
 

Vi har 5 gæster online

© 2010-17 Jensen & Kompagni
All rights reserved