Den dag Martin Henriksen endelig kom med et positivt budskab

6. marts 2019

Dansk Folkepartis udlændingeordfører er altid mand for en frisk bemærkning, og derfor er han da også næsten fast medieinventar. Desværre er det sjældent de positive budskaber, der står i kø. Men så i fredags kom endelig en god nyhed til os ældre medborgere.

Martin Henriksen har i lang tid været en af de mest interviewede mænd i Danmark. Hver gang der er en nyhed, der handler om indvandrere, ringer journalisterne til det 39-årige folketingsmedlem fra Tårnby. DF’s udlændingeordfører og formand for Folketingets Udlændinge- og Integrationsudvalg er altid god for en frisk kommentar.

Da en mand nægtede at lade sig betjene af en kvinde med tørklæde i Føtex i januar, var Henriksen på pletten med ordene:

»Føtex bidrager til, at Danmark stille og roligt bliver til et muslimsk land, og det er ikke deres opgave.«

Da en rektor i Nyborg helt lovligt stillede lokaler til rådighed for gratis undervisning af asylansøgeres børn, fór Henriksen i flæsket på rektoren i en debat i P1 og beskyldte gymnasierektoren for at »pudse sin egen glorie i medierne« og agere som politiker og for »ikke at have følelser for sit eget land«.

Rektoren var chokeret over Henriksens tone. Det blev affærdiget med, at rektoren var alt for fintfølende, og at han nærmest helt irrelevant havde bragt anstændighed og etik ind i debatten.

»Hvis vi absolut skal diskutere, hvad der er anstændigt eller uanstændigt, så synes jeg, det er anstændigt at have en ambition om ens land.«

Danmark igen, igen.

Da et ægtepar vandt en erstatning på 20.000 kroner i forrige uge for ulovligt at være blevet adskilt af udlændingemyndighederne, kunne Henriksen »næsten ikke være i sig selv« og mente, at det var mangel på »respekt for Danmark«, at de overhovedet havde anlagt sag.

Og Henriksen toppede den i denne uge med at fastholde, at minister Inger Støjberg (V) ikke skulle have en næse for de ulovligheder, som retten fastslog var ulovligheder, og som Ombudsmanden havde kritiseret.

»Ombudsmanden er ikke Gud, der er kommet fra oven,« sagde danskhedens store forkæmper, der dermed udstillede sin egen særegne fortolkning af retsstaten, nemlig at det godt kan være, at der eksisterer konventioner, regler og lovgivning, men hvis det ikke »tjener Danmark«, gælder de i virkeligheden ikke.

»Vi passer på danskheden,« lyder et af Henriksens ofte brugte slogans.

Så kan retssamfundet rende og hoppe. Det er jo bare jura, og det bliver i Henriksens univers en irriterende hindring. Her skal land ikke bygges med lov, men en helt ukonkret politisk »danskhed«, der står over loven.

Liv i luksus

Martin Henriksen får Ny Borgerliges Pernille Vermund til at lyde som en efteraber. Hendes nyhedsværdi er falmet, og Klaus Riskær har med sit nye parti erobret medieinteressen for en tid.

Henriksen derimod er næsten fast medieinventar. Han ligner ikke Vermund, men han lyder som hende. Det er sikkert også hensigten – Henriksen er den, der skal forsvare partiets højre flanke mod angrebet fra Nye Borgerlige.

Hvis meningsmålingerne taler sandt, vil knap en kvart million vælgere forlade partiet ved næste valg, og en af de MF’ere, der er i fare, er netop Martin Henriksen. Hvis han ryger ud af Folketinget ved næste valg, er det ikke, fordi medierne har ignoreret ham. Tværtimod. Så er det, fordi andre mere presserende valgtemaer såsom klima og miljø ifølge undersøgelser nu vejer tungere hos vælgerne end de snart 100 udlændingestramninger, der er blevet lavet siden 2015.

I fredags skrev Henriksen på Facebook, at han er stolt over »at være med i et parti, som også arbejder for dem, der igennem hele livet har ydet en indsats for Danmark! Er du pensionist, så kan du nu på din udbetaling for februar måned se effekten af den finanslovsaftale, som Dansk Folkeparti og regeringen indgik sidste år«.

Her var endelig et udsagn fra Henriksen, jeg kunne forholde mig positivt til.

Min »livslange indsats for Danmark« blev, takket være Henriksen og DF, belønnet med en kontant forhøjelse af min folkepension på 11 – elleve – kroner. Og jeg er ikke alene.

Af de snesevis af kommentarer til Henriksens stolte opslag fremgår det, at vi er mange, der nu kan se frem til et liv i luksus med mellem syv og 15 kroner mere om måneden i indtægt. Før skat, selvfølgelig. Henriksen »passer på Danmark«, og aldrig har jeg følt mig så dansk – med en dårlig smag i munden.

Information
Jensen Media
Jensen Media
Bredgade 25D
1260 København K
Tlf.: 33 69 61 85
Lasse Jensen
mobil.: 22 17  72 01
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© 2010-20 Jensen Media
All rights reserved

Vi har 11 gæster online