Abonnement på Information kan tegnes på www.information.dk

Podcast: Farvel til 24syv og velkommen tilbage til en rebooted Bernie Sanders

25. oktober 2019

I ugens Radio Information taler vi om Socialdemokratiets lovforslag, om at fratage statsborgerskab uden om domstolene, den betændte sag om den nye DAB-radiokanal og Bernie Sanders comeback.

Hør Radio Information ...

Valgpodcast med Lasse Jensen:
Radio Information går til valg!

10. maj 2019

Under hele valgperioden udvider vi Radio Information med et ekstra ugentligt afsnit. Lasse Jensen er din vært, som over de næste fire uger vil føre dig gennem valgets mange facetter og krinkelkroge i selskab med avisens skribenter og redaktører. Hver uge skal vi vejre valgstemningen i Gram, høre om den æstetiske side af valget og genoplive Lasse Jensens kommentarkoncept På falderebet.

Hør Radio Information ...

Pensionsselskabernes kontroversielle investeringer og Radio24syv i din podcast

29. marts 2019

Ugen går på hæld, men det gør pensionsselskabernes investeringer aldrig. To af vores graverjournalister kommer i studiet og fortæller om vores nye serie, hvor vi kortlægger selskabernes kontroversielle investeringer. Og så forklarer Lasse Jensen, hvad pokker der er op og ned i misseren om Radio24syv.

Hør Radio Information ...

Danske Bank-skandalen og Karl Marx i én og samme podcast

22. september 2018

Rune Lykkeberg har optur over, at der i det mindste sker lidt efter Danske Banks hvidvaskskandale. Men også kun lidt. Ugens Radio Information kommer også forbi DR og en ny dokumentar om den transkontinental kærlighed mellem Thailand og Thy. Så skal vi selvfølgelig også tale om DR. Lasse Jensen måler armslængden i den nye public service-aftale og spørger, om DR gerne må skrive lange, men overfladiske artikler og korte, men meget dybdegående. For mest af alt ligner det sjusket og forhastet politisk arbejde, siger han.

Hør Radio Information ...

Russerne kommer – som podcast

13. juni 2018

Lasse Jensen er vært på en ny podcastserie i ti afsnit, hvor du hver gang kan lære en ny stor russer at kende. Vi hører ofte om Ruslands forfærdeligheder, og vi kan komme til at glemme den anden side af Rusland. Litteraturens, filmens, skakkens, videnskabens, billedkunstens, musikkens og kulturens Rusland – det skønne Rusland. Det er det Rusland, du kan blive klogere på i denne podcast.

Hør her ...

Jensen Media
Jensen Media
Bredgade 25D
1260 København K
Tlf.: 33 69 61 85
Lasse Jensen
mobil.: 22 17  72 01
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© 2010-22 Jensen Media
All rights reserved

Vi har 8 gæster online