Fortællinger fra virkeligheden

Jensen LIVE

Foredrag, rådgivning og undervisning

Lasse Jensen

Foto: Thomas Nyhus/Gyldendal

Lasse Jensen er både blevet kaldt „Dansk journalistiks grand old man“ og „Pressens linjevogter“. Han er Danmarks mest erfarne mediejournalist og skriver nu i dagbladet Information. I 14 år var han producent, redaktør og vært på P1’s mediemagasin „Mennesker og medier“. Han har mere end 50 års erfaring i dansk journalistik, dækkede Vietnamkrigen, var USA-korrespondent for DR og har haft flere vigtige chefstillinger.

Lasse Jensen er en efterspurgt foredragsholder, ordstyrer og underviser på medieområdet og har modtaget nogle af journalistikkens mest prestigefyldte priser.

Læs mere ...

Podcasts

Danske Bank-skandalen og Karl Marx i én og samme podcast (Information)

2018-09-22: Rune Lykkeberg har optur over, at der i det mindste sker lidt efter Danske Banks hvidvaskskandale. Men også kun lidt. Ugens Radio Information kommer også forbi DR og en ny dokumentar om den transkontinental kærlighed mellem Thailand og Thy.

Så skal vi selvfølgelig også tale om DR. Lasse Jensen måler armslængden i den nye public service-aftale og spørger, om DR gerne må skrive lange, men overfladiske artikler og korte, men meget dybdegående. For mest af alt ligner det sjusket og forhastet politisk arbejde, siger han.

Hør Radio Information ...

Russerne kommer – som podcast (Information)

2018-06-13: Lasse Jensen er vært på en ny podcastserie i ti afsnit, hvor du hver gang kan lære en ny stor russer at kende. Vi hører ofte om Ruslands forfærdeligheder, og vi kan komme til at glemme den anden side af Rusland. Litteraturens, filmens, skakkens, videnskabens, billedkunstens, musikkens og kulturens Rusland – det skønne Rusland. Det er det Rusland, du kan blive klogere på i denne podcast.

Hør her ...

Nyheder

Lasse Jensens medieerindringsbog (Gyldendal)

Lasse Jensen Journalist

JOURNALIST

***** „En djævelsk god fortælling“
(Elisabet Svane i Fyens Stiftstidende/Avisen Danmark)

***** „Underholdende og spækket med levende liv“
(Niels Lillelund i Jyllands Posten)

„Et stærkt og velfortalt tilbageblik“
(Lisbeth Knudsen i dagbladet Information)

Læs bogens prolog ...

Baggrund

Film og TV

Jensen Media har produceret mere end 25 dokumentarfilm, erhvervsfilm og tv-programmer, hvoraf flere er prisbelønnede.

Læs mere ...

Radio

Lasse Jensen har mellem 2001-14 produceret, redigeret og været studievært på mere end 700 udgaver af det ugentlige mediemagasin „Mennesker og medier“ på P1 og producerede i 2003-2004 det ugentlige madmagasin „Nannas køkken“ på samme kanal.

Læs mere ...

Journalist Lasse Jensen
Jensen Media
Jensen Media
Bredgade 25D
1260 København K
Tlf.: 33 69 61 85
Lasse Jensen
mobil.: 22 17  72 01
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© 2010-18 Jensen Media
All rights reserved