Lasse Jensen Journalist
Foto: Thomas Nyhus/Gyldendal

Jensen Media og Lasse Jensen har fortalt historier fra virkeligheden siden 1997. Under navnet Jensen & Kompagni lavede vi radio, tv og film såvel som artikler til aviser. I stigende grad i form af undervisning, rådgivning, ordstyreropgaver og foredrag. Fokus er primært på medier, både medieindhold, journalistik, økonomi og strukturer.

 

Lasse Jensen

Lasse Jensen var i næsten 14 år var redaktør, vært og producent på mere end 700 udgaver af P1's mediemagasin Mennesker og medier. I efteråret 2014 valgte Lasse Jensen at sige farvel til radioprogrammet og koncentrere sig om andre opgaver, herunder en ugentlig medieklumme i Dagbladet Information, hvor han også bidrager med andre artikler om medieforhold. Lasse Jensen har været medlem af kulturministeriets Public Service Udvalg og The Advisory Board på centret for journalistikforskning på Roskilde Universitet.

Lasse Jensen (f. 1946) er udlært journalist i 1968 fra Middelfart Venstreblad. Fra 1968-1969 var han udenrigsreporter på Ritzaus bureau. Siden har han beskæftiget sig med TV- radio og film og er en af landets mest erfarne på disse områder. Han har dækket Vietnamkrigen, krige og kriser i Pakistan, Chile, Cypern og flere steder i Afrika, han var i to omgange USA-korrespondent for DR, Chef for TV-avisen, Chef for Eurovisionen i USA, Souschef for TV2-nyhederne og leder af DR TV’s Chefredaktion indtil han i 1997 startede egen virksomhed, hvor han har produceret mere end 20 tv-serier og dokumentarprogrammer. Han har været lektor på Syddansk Universitet og ekstern lektor i journalistik på Roskilde Universitet.

Lasse Jensen modtog i januar 2006 Berlingskes Journalistpris for sit arbejde med „Mennesker og Medier“. Samme år modtog han TV-Branchens ærespris „Årets Otto“. I 2009 modtog han Publicistprisen for sin „markante indsats for den danske medieverden“.

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jensen Media
Jensen Media
Bredgade 25D
1260 København K
Tlf.: 33 69 61 85
Lasse Jensen
mobil.: 22 17 72 01
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© 2010-22 Jensen Media
All rights reserved

Vi har 14 gæster online